Tempahan

TEMPAHAN

SILA HUBUNGI KAMI MELALUI CARA BERIKUT :

NO TELEFON BIMBIT :

(Man)017-3408370

ALAMAT EMAIL : mok.n.sons@gmail.com

ATAUPUN ISI BORANG PERTANYAAN DIBAWAH.

-TERIMA KASIH-

Borang pertanyaan..

Nama :
Nombor telefon :
Alamat Email :
Pertanyaan ubahsuai :

This contact form was created by Freedback.

Tuesday, June 19, 2012

Lantai kayu

Sekarang ni rata-rata ramai yang pakai lantai kayu ni..Nampak kemas dan selesa bila dipijak.Bukan tu saja,macam2 corak dan jenis untuk lantai kayu yang ada pada masa kini.Pada sesiapa yang berminat,kami juga mengambil upah untuk pemasangan lantai kayu.Lantai kayu yang kami gunakan adalah dari Floor depot.Boleh la berangan sambil kumpul duit untuk pakai lantai kayu ni ye..Sila cuci mata dibawah..







Cantik kan??

Sunday, June 17, 2012

Cornice

Ape bende cornice ni yer?Selalunya kalau buat plaster siling mesti nak tambah cornice..Kiranya macam cornice ni penyeri tambahan la untuk plaster siling yang dah dibuat..Sila rujuk dibawah untuk contoh2 cornice..Sesiapa yang berminat nak buat kat ruang tamu,bahagian dapur dan bahagian makan boleh je contact2 untuk keterangan lanjut.





Sunday, June 10, 2012

Kami masih ber operasi !! :D

Mok&Sons masih lagi beroperasi walaupun sudah lama tak ada update terkini..Kami sentiasa mengalu-alukan sebarang pertanyaan daripada pelanggan.Sekiranya ada sebarang pertanyaan boleh lah terus menghantar email ataupun terus menghubungi nombor yang tertera dia atas.Selalunya kami banyak melakukan kerja-kerja diluar dan untuk layanan yang mesra,mudah&cepat adalah lebih baik para pelanggan menghubungi kami melalui telefon/sms.Sebarang cadangan atau komen yang bernas dari pihak pelanggan juga adalah amat kami hargai untuk kami berusaha lebih untuk meningkatkan mutu kerja-kerja kami.Terima kasih diatas sokongan anda dan maaf juga kami pohon sekiranya terdapat ketidaksempurnaan terhadap layanan ataupun kerja-kerja kami.