Tempahan

TEMPAHAN

SILA HUBUNGI KAMI MELALUI CARA BERIKUT :

NO TELEFON BIMBIT :

(Man)017-3408370

ALAMAT EMAIL : mok.n.sons@gmail.com

ATAUPUN ISI BORANG PERTANYAAN DIBAWAH.

-TERIMA KASIH-

Borang pertanyaan..

Nama :
Nombor telefon :
Alamat Email :
Pertanyaan ubahsuai :

This contact form was created by Freedback.

Sunday, October 16, 2011

Plaster siling di Bulan Oktober..

Salam,

Sedikit gambar pengenalan untuk plaster siling..




Promosi khas dari Mok&Sons,setiap tempahan untuk plaster siling akan kami hadiahkan center panel.Center panel tersebut akan diberi mengikut size plaster siling yang ingin dibuat.Apa center panel tu yer?Ok,kat bawah ni eden tepek contoh gambar center panel.



Selalunya center panel ni diletak betul2 kat tengah2 bahagian kipas.OO lupa pulak..bukan je dapat center panel tapi ade hadiah lagi..sebiji kipas..Tapi sebiji jer..ehheheh...
Pada sesiapa yang berminat,boleh terus hubungi eden seperti maklumat diatas..

Sunday, October 9, 2011

sambungan........

Meh Sat kite Explore...Chalet kepunyaan En.Fuad..daripada hasil kerja2 orang kuat..MOK&Sons....WAtch out!!


lampu dibuka......

indoor Chalet..wahhhh...kami menggunakan liminate floor..bg menyempurnakan chalet ini...
this is we call liminate floor...nice right... :)
Terdapat toilet di Chalet ini....kelasss kau nyahhhh!!!
ni lah bahagian kitchen chalet..... :P

CHaLeT idaman En Fuad(sebelum)

..kami mendapat projek membina sebuah chalet @ rumah persinggahan di Sg Buloh..gambar ni adalah sebelum siap....



Setah sebulan..penat lelah...titisan air peluh melimpah ruah...akhirnya kami berjaya menyempurnakan chalet seperti yang diminta oleh pelanggan kami...

 Pandangan Depan..
 alahai...sebenarnya nak amik pandangan sisi...tp tercapture cam ni lak...pun boleh..janji pelanggan puas hati..
ni lah chalet dr pandangan tepi...