Tempahan

TEMPAHAN

SILA HUBUNGI KAMI MELALUI CARA BERIKUT :

NO TELEFON BIMBIT :

(Man)017-3408370

ALAMAT EMAIL : mok.n.sons@gmail.com

ATAUPUN ISI BORANG PERTANYAAN DIBAWAH.

-TERIMA KASIH-

Borang pertanyaan..

Nama :
Nombor telefon :
Alamat Email :
Pertanyaan ubahsuai :

This contact form was created by Freedback.

Sunday, September 18, 2011

Selamat Hari Raya!!


 Dah nak habis raya barulah eden sempat nk post..ekkekekek....Eden harap tak terlambat eden nak ucapkan Selamat Hari Raya&Maaf Zahir Batin kepada para blogger sekalian..Oleh kerana kerja yang tak tentu time,eden dah jarang buka blog ni.Hari ni pun eden luangkan masa sikit untuk melepaskan rindu menaip ni..ehhehe...Sekarang ni Mok&Sons sedang melakukan kerja-kerja akhir untuk rumah singgah di Sg.Buloh..Gambo pon eden tak sempat nak upload..nanti dah siap eden tepek la kat blog ni untuk tatapan semua.Sebelum eden mengundur diri..eden nak bagi pesanan penaja skit nih..raya..raya jugak yer..jangan dok melantak bebanyak sampai kesihatan terjejas..ehehhe...semoga korang semua bergembira&berbahgia memakan ketupat dan lemang bersama2 keluarga tercinta.. :)

No comments:

Post a Comment