Tempahan

TEMPAHAN

SILA HUBUNGI KAMI MELALUI CARA BERIKUT :

NO TELEFON BIMBIT :

(Man)017-3408370

ALAMAT EMAIL : mok.n.sons@gmail.com

ATAUPUN ISI BORANG PERTANYAAN DIBAWAH.

-TERIMA KASIH-

Borang pertanyaan..

Nama :
Nombor telefon :
Alamat Email :
Pertanyaan ubahsuai :

This contact form was created by Freedback.

Thursday, June 23, 2011

Kerja tak habis lagi daaa...

Salam...

Lamanya takde entry baru..Rumah tak siap lagi..Kerja-kerja sedang giat dijalankan..Kami sedang menjalankan kerja secepat & sekemas mungkin.Nak buat cepat,cepat jugak..tapi kualiti kene jaga..betoi tak?Kesibukan melanda ni buat aku takde masa sangat nak buat entry baru.Kalau nak melawat kengkawan pon waktu pagi jer la..Malam pon tak online kepenatan..ehhehe...Untuk mengubat rindu korang..cewah..ade yang rindu ke??Silalah mencuci mata dengan gambar-gambar kat bawah ni..aku nak sambung bat keje.. :D


























7 comments:

  1. polis tak boleh tangkap org pecah rumah niiiii....

    ReplyDelete
  2. selamat bekerja mok..ada entri khas untuk mok malam nanti..hehehe.. :)

    ReplyDelete
  3. huhuhu.. lamenye projek ni.. bile la nak siap ne ek... mesti rumit kan kerja2 ni :)

    ReplyDelete
  4. Kpah k.poh
    -naya kalo kene tangkap polish ni..heheh
    Mrs.Yie
    -disaat membalas komen ni belum tengok lagi entry khas tu.Apa2 pun time kasih yer..siapa la eden ni ha..
    Topimagine
    -:D memang rumit..bukan senang nak siapkan..hehhe..tanggungjawab berat tu..semua aspek perlu diteliti jangan sampai tuan umah tak pueh hati..huhu

    ReplyDelete
  5. lepas dah siap sume mesti best kan? huhuhu
    opah dah lame tak datang sini sebab link2 bloglist opah dah takde sebab laptop format hari tu..hehehe

    ReplyDelete
  6. selamat memecahkan rumah mok..kikiki :)

    ReplyDelete