Tempahan

TEMPAHAN

SILA HUBUNGI KAMI MELALUI CARA BERIKUT :

NO TELEFON BIMBIT :

(Man)017-3408370

ALAMAT EMAIL : mok.n.sons@gmail.com

ATAUPUN ISI BORANG PERTANYAAN DIBAWAH.

-TERIMA KASIH-

Borang pertanyaan..

Nama :
Nombor telefon :
Alamat Email :
Pertanyaan ubahsuai :

This contact form was created by Freedback.

Thursday, June 2, 2011

Cerita disuatu malam..

Salam..

Saja nak berehat sekejap dengan cerita pendek di suatu malam..hehehe..pada suatu hari kelmarin..Kak Yati telah menghubungi aku dek kerana ada kebocoran berlaku kat tub mandi SPA dia..Aku tiap tahun buat insuran kereta kat dia juga..senang sikit..sampai time je inform dia,bagi duit, pastu dia settlekan semua..Sedutan perbualan kitorang..ni pon aku agak2 ingat jer.  :D.

Kak Yati : Salam Man,boleh tolong tengokkan tub mandi kat SPA akak ni bocor lagi la..
Aku : Boleh Kak,tapi saya datang malam pasal siang tak sempat ada banyak kerja.Dalam pukul 8 saya sampai.
Kak Yati : Ok man,terima kasih.

Alkisahnya perjalanan ke Ampang..Aku pergi ke sana bersama isteri,dak kecik dengan adik aku..heheh..bawak escort tuh..akibat jem,aku pon sampai lewat gak..dalam kul 9..Kak Yati pon dah balik umoh..ehhhe..Pekerja dia je ade.. 

Sampai pun kat SPA dia.. D'Hayati SPA.
http://www.dhayatispa.com

  
Ni bukan tub yang rosak tu..ni aku cedok gambo kat google jerk..ehheh time repair tak sempat nak amik gambo..


Ni suasana kat dalam SPA ni..Nyaman dan agak suram2 skit..Baru ade mood nak menyepa kot..ehhehe



Setelah kerja selesai..Perut pon lapo..singgah makan chicken chop jap..moh..moh.. Puan azeezah ni dulu start meniaga kat tepi rumah dia je..Sekarang dah upgrade bukak warung untuk western food ni..Dah lama juga meniaga kat sini..Ramai wooo...
 
 

Ni dia menu aku..Chicken chop..ehheh amacam..terliur tak...


Tepuk tangan..Citer dah habis..


4 comments:

  1. cantik kerusi dalam spa tu..hehe :)

    ReplyDelete
  2. erk.mmg cantek spa tu.nmpak c.chop pon mcm terliur dh ni.haih~

    ReplyDelete
  3. Jom ler pi beramai-ramai men-spakan diri sambil makan ciken chop..hhehehe

    ReplyDelete