Tempahan

TEMPAHAN

SILA HUBUNGI KAMI MELALUI CARA BERIKUT :

NO TELEFON BIMBIT :

(Man)017-3408370

ALAMAT EMAIL : mok.n.sons@gmail.com

ATAUPUN ISI BORANG PERTANYAAN DIBAWAH.

-TERIMA KASIH-

Borang pertanyaan..

Nama :
Nombor telefon :
Alamat Email :
Pertanyaan ubahsuai :

This contact form was created by Freedback.

Thursday, June 23, 2011

Kerja tak habis lagi daaa...

Salam...

Lamanya takde entry baru..Rumah tak siap lagi..Kerja-kerja sedang giat dijalankan..Kami sedang menjalankan kerja secepat & sekemas mungkin.Nak buat cepat,cepat jugak..tapi kualiti kene jaga..betoi tak?Kesibukan melanda ni buat aku takde masa sangat nak buat entry baru.Kalau nak melawat kengkawan pon waktu pagi jer la..Malam pon tak online kepenatan..ehhehe...Untuk mengubat rindu korang..cewah..ade yang rindu ke??Silalah mencuci mata dengan gambar-gambar kat bawah ni..aku nak sambung bat keje.. :D


























Friday, June 3, 2011

Pecah jangan tak pecah...ikuti sambunganya.. :)

Aktiviti pecah memecah..






Posing kat depan umah jap..











Tunggu sambungan seterusnya..ermm banyak gambar lagi..tapi tak sempat nak amik sebab leka bat kijer..huhu..

Thursday, June 2, 2011

Cerita disuatu malam..

Salam..

Saja nak berehat sekejap dengan cerita pendek di suatu malam..hehehe..pada suatu hari kelmarin..Kak Yati telah menghubungi aku dek kerana ada kebocoran berlaku kat tub mandi SPA dia..Aku tiap tahun buat insuran kereta kat dia juga..senang sikit..sampai time je inform dia,bagi duit, pastu dia settlekan semua..Sedutan perbualan kitorang..ni pon aku agak2 ingat jer.  :D.

Kak Yati : Salam Man,boleh tolong tengokkan tub mandi kat SPA akak ni bocor lagi la..
Aku : Boleh Kak,tapi saya datang malam pasal siang tak sempat ada banyak kerja.Dalam pukul 8 saya sampai.
Kak Yati : Ok man,terima kasih.

Alkisahnya perjalanan ke Ampang..Aku pergi ke sana bersama isteri,dak kecik dengan adik aku..heheh..bawak escort tuh..akibat jem,aku pon sampai lewat gak..dalam kul 9..Kak Yati pon dah balik umoh..ehhhe..Pekerja dia je ade.. 

Sampai pun kat SPA dia.. D'Hayati SPA.
http://www.dhayatispa.com

  
Ni bukan tub yang rosak tu..ni aku cedok gambo kat google jerk..ehheh time repair tak sempat nak amik gambo..


Ni suasana kat dalam SPA ni..Nyaman dan agak suram2 skit..Baru ade mood nak menyepa kot..ehhehe



Setelah kerja selesai..Perut pon lapo..singgah makan chicken chop jap..moh..moh.. Puan azeezah ni dulu start meniaga kat tepi rumah dia je..Sekarang dah upgrade bukak warung untuk western food ni..Dah lama juga meniaga kat sini..Ramai wooo...
 
 

Ni dia menu aku..Chicken chop..ehheh amacam..terliur tak...


Tepuk tangan..Citer dah habis..