Tempahan

TEMPAHAN

SILA HUBUNGI KAMI MELALUI CARA BERIKUT :

NO TELEFON BIMBIT :

(Man)017-3408370

ALAMAT EMAIL : mok.n.sons@gmail.com

ATAUPUN ISI BORANG PERTANYAAN DIBAWAH.

-TERIMA KASIH-

Borang pertanyaan..

Nama :
Nombor telefon :
Alamat Email :
Pertanyaan ubahsuai :

This contact form was created by Freedback.

Tuesday, May 3, 2011

Inspirasi sanubari...

Salam,

Cewah..tajuk entry dah macam ayat pengacara nona dah ni..Nak cakap aku free pun tak la sangat..Sibuk tak sibuk la..Cuma banyak bergerak sana sini,buat sebut harga je la sementara menanti projek terbaru.Tapi kalo merayap ke blog2 sempat lagi tu..hahahha...Hari ni aku saja je surf pokcik google ni.Tengok2 pasal plaster siling&divider untuk ruang dalam rumah.Kalau ikutkan ramai la juga bertanyakan tentang plaster siling.Macam2 bentuk diorang nak,macam2 gaya.Dok surf tu aku pon donload la untuk tatapan semua sebagai sumber inspirasi untuk kediaman masing2..ok,aku nak sambung buat sebut harga..
Ni semua gambar hasil dari Pokcik Google yer..












Semua gambar ni baru gambar aku,ni masa buat plaster siling untuk rumah ibu mertuaku.. :D








Idea untuk sesiapa yang nak buat divider dalam umoh..hmmm..menarik gak...









Yang ni aku tak galakkan buat kat dalam rumah yer..:P


12 comments:

  1. Anda kontraktor ID ke..?? ^^

    ReplyDelete
  2. best nye kalau da de umah sendiri...

    ReplyDelete
  3. ala,nanti mesti ada rumah sendiri..nanti panggei ambo renovate baiknyer..kawan2 punya pasal,nanti ambo bagi diskaun singgit.. :D

    ReplyDelete
  4. KOS UNTUK PEMBAHAGI RUANG YANG PUTIH TU BERAPA YE?

    ReplyDelete
  5. wahhh bertuahnye ibu mertua M&S ^__^
    cik ana nak bg rumah mak jd cmtu gak la..hihi

    ReplyDelete
  6. Cik Zures,yang warna putih tu gambar contoh jer..tapi sekarang ni kat mana2 kedai perabot ada jual yang warna putih tuh...

    ReplyDelete
  7. :D..ehhe nanti boleh la cik ana panggil ambo..

    ReplyDelete
  8. wah.. boleh panggil moks la kalu nak renovate umah yer...

    ReplyDelete
  9. Boleh je..takde hal punya..hehhehe

    ReplyDelete
  10. interior yang bagus dan mewah kawan

    salam

    ReplyDelete
  11. wahhhhh cantek lah.nt nk buat siling cm tu gak.

    ReplyDelete