Tempahan

TEMPAHAN

SILA HUBUNGI KAMI MELALUI CARA BERIKUT :

NO TELEFON BIMBIT :

(Man)017-3408370

ALAMAT EMAIL : mok.n.sons@gmail.com

ATAUPUN ISI BORANG PERTANYAAN DIBAWAH.

-TERIMA KASIH-

Borang pertanyaan..

Nama :
Nombor telefon :
Alamat Email :
Pertanyaan ubahsuai :

This contact form was created by Freedback.

Wednesday, May 11, 2011

Ape cerita awning..

Salam,

Beberapa hari takde post baru.Sibuk tak sibuk la sangat, pasal kerja-kerja belum mula lagi.Ada yang masih lagi dalam perbincangan,ada yang masih dalam stage sebutharga..Tu yang free time banya sket tu..Sempat bw,tapi tak sempat la nak update post..Minggu depan kami akan mula dengan projek baru di Putra heights tapi lebih melibatkan wiring&mengecat.Hujung minggu ni pulak sibuk akak aku nak kawen..hahahha...nak celebrate birthday dak kecik kesayangan aku ni lagi..

dak kecik (dah 3 tahun dah..ehheh)

Hari ni aku nak cerita sikit pasal awning.Semenjak-menjak ni ramai pulak yang bertanyakan pasal awning..Musim awning ke?Macam-macam gaya awning yang ada skang ni.Macam2 kaler ada.Ikut permintaan tuan empunya rumah lah..Awning sekarang banyak guna polycarbonate.Hasil carian pakcik google,banyak juga contoh2 yang aku dapat.Sila lah layan...Kalau minat nak buat boleh calling2 yer..

Perhatian!!Gambar dibawah adalah hasil carian dari Pokcik Google yang punya!!

Pilhan kaler awning..pilih jangan tak pilih..


Ni contoh2 awning pakai besi yer tuan2 dan puan2..










 


Ni pulak contoh2 awning pakai kayu..













Secara peribadinya aku lagi suka pakai kayu.Korang pulak macam mana???











4 comments:

  1. Tak tentu jugak,tengok material yang dipakai serta saiz awning..:D

    ReplyDelete
  2. awning yang last sekali tu - berapa?

    ReplyDelete
  3. kat kelantan you pasang jugak ke?

    ReplyDelete