Tempahan

TEMPAHAN

SILA HUBUNGI KAMI MELALUI CARA BERIKUT :

NO TELEFON BIMBIT :

(Man)017-3408370

ALAMAT EMAIL : mok.n.sons@gmail.com

ATAUPUN ISI BORANG PERTANYAAN DIBAWAH.

-TERIMA KASIH-

Borang pertanyaan..

Nama :
Nombor telefon :
Alamat Email :
Pertanyaan ubahsuai :

This contact form was created by Freedback.

Sunday, May 29, 2011

Sibuk disini..:D

Salam,

Kebelakangan ni memang agak sibuk.Dapat tengok blog pun kejap2 jer..Terima kasih sebab sudi singgah menyinggah..Kalau kelapangan aku pasti terjah blog korang pulak..Sempena tengah berehat makan tengahari ni,saje nak hidangkan gambar2 yang membuatkan aku bz..Sekarang ni aktiviti mengecat sedang giat dijalankan,wiring,pembersihan,membaiki kerosakan2 kecil.Semuanya hampir siap,lepas tu aktiviti pecah memecah pulak..Jangan kecewa sebab aku yang hensem ni tak terdapat dalam mana2 gambar..ahhahahah :D

































Thursday, May 26, 2011

Tuesday, May 24, 2011

Gambar bercerita..





jeng..jeng..jeng..





Gambo ni hanya imaginasi penulis (pokcik google) untuk menyedapkan jalan cerita bergambar...ehehhehe.bukan betoi2 tau..harap maklum..hahahha

Sunday, May 22, 2011

Cat oh cat..

Salam..

Dah blogwalking jap.Skang nak mulakan keje..Jom tolong skali..hahhahaha..Gambar siaran lansung akan di update kemudian..




Thursday, May 19, 2011

Iklan jap..Sape minat seat ni untuk savvy jer.. :)

Salam,

Pada sesiapa yang berkereta savvy seperti ku..ehhehe..berminat nak bli seat ni..calling2 yer..Nak melepaskanya dengan harga RM250.00..Sekian,terima kasih..

Belang2 hitam putih..



Tuesday, May 17, 2011

Kerja oh kerja...

Salam,

Kerja-kerja kenduri dah selesai minggu lepas..Sibuk sampai tak dapat online..kalau ada pun kejap2 jer dapat layan..Lega semuanya berjalan dengan lancar..Cerita terbaru mengenai Mok.n.Sons...Sekarang kami sedang menjalankan kerja-kerja ubahsuai di 2 lokasi.Bukit beruntung dan Putra Heights.Di Bukit Beruntung,kerja-kerja ubahsuai sedang giat dijalankan dan sedang diuruskan oleh adik aku.Oleh kerana kekurangan kaki tangan,kami telah menggunakan khidmat pekerja dari luar negara...eheheh....Aku pulak sedang menguruskan kerja-kerja ubahsuai di Putra Heights.Hari ni baru nak mula setelah kunci rumah diambil semalam.Ok la,nak sambung pilih cat.Aku akan update gambar-gambar yang berkenaan..Eh lupa pulak..Hari ni besday dak kecik ni..dah sambut awal masa kenduri minggu lepas.."Selamat Harijadi Ayra Alesha"..Semoga anak papa panjang umur&dimurahkan rezeki.



 

Sunday, May 15, 2011

Selamat Hari Guru..

Salam...

Beberapa hari tak online akibat kesibukan yang terlampau..Hari ni pun sekadar nak ucapkan Selamat Hari Guru kepada semua guru-guru yang banyak berbakti tanpa jemu.Semoga mereka sentiasa sabar dan tabah dalam menjalankan tanggungjawab mereka..


Wednesday, May 11, 2011

Ape cerita awning..

Salam,

Beberapa hari takde post baru.Sibuk tak sibuk la sangat, pasal kerja-kerja belum mula lagi.Ada yang masih lagi dalam perbincangan,ada yang masih dalam stage sebutharga..Tu yang free time banya sket tu..Sempat bw,tapi tak sempat la nak update post..Minggu depan kami akan mula dengan projek baru di Putra heights tapi lebih melibatkan wiring&mengecat.Hujung minggu ni pulak sibuk akak aku nak kawen..hahahha...nak celebrate birthday dak kecik kesayangan aku ni lagi..

dak kecik (dah 3 tahun dah..ehheh)

Hari ni aku nak cerita sikit pasal awning.Semenjak-menjak ni ramai pulak yang bertanyakan pasal awning..Musim awning ke?Macam-macam gaya awning yang ada skang ni.Macam2 kaler ada.Ikut permintaan tuan empunya rumah lah..Awning sekarang banyak guna polycarbonate.Hasil carian pakcik google,banyak juga contoh2 yang aku dapat.Sila lah layan...Kalau minat nak buat boleh calling2 yer..

Perhatian!!Gambar dibawah adalah hasil carian dari Pokcik Google yang punya!!

Pilhan kaler awning..pilih jangan tak pilih..


Ni contoh2 awning pakai besi yer tuan2 dan puan2..










 


Ni pulak contoh2 awning pakai kayu..













Secara peribadinya aku lagi suka pakai kayu.Korang pulak macam mana???