Tempahan

TEMPAHAN

SILA HUBUNGI KAMI MELALUI CARA BERIKUT :

NO TELEFON BIMBIT :

(Man)017-3408370

ALAMAT EMAIL : mok.n.sons@gmail.com

ATAUPUN ISI BORANG PERTANYAAN DIBAWAH.

-TERIMA KASIH-

Borang pertanyaan..

Nama :
Nombor telefon :
Alamat Email :
Pertanyaan ubahsuai :

This contact form was created by Freedback.

Sunday, April 24, 2011

Melawat blog..

Salam,
Dah beberapa hari tak update.Bukan nak update pasal kerja hari ni,cuma nak share je,semalam aku&wife sempat la pergi bengkel pengurusan wang..sebab ekonomi yang tak menentu sekarang ni disamping mencari jalan baru untuk simpanan pada masa depan.Bukan itu je,mungkin permasalahan hutang dapat diselesaikan dengan kadar segera dari sepatutnya...Rasanya pada yang muda2 tu sesuai sangat la kot menghadiri kursus ni.Untuk tahu lebih lanjut,korang boleh la buka sendiri website ni.Baca2 lah apa yang patut yer..Aku cuma berkongsi,manatau dapat manfaat untuk semua.
                                                        http://www.azizcfpx.com/main.htm
Bengkel berlangsung dengan aman sentosa ..Tapi hujan lebat semalam telah mengakibatkan 3 biji kereta rakan2 yang menghadiri bengkel tersebut dihempap pokok.Kesianya..dugaan betul la kan..Datang bengkel nak selesaikan masalah..sekali datang pulak masalah baru.Harap2 mereka semua bersabar.Mungkin dugaan dalam langkah pertama mereka.Aku pun sempat tengok kejap jer,sebab nak balik cepat ke rumah..Amik 2 keping gambo je...

 

7 comments:

  1. ya ampun.kalo i mst dh meraung ni.

    ReplyDelete
  2. tu larr kesian kan..yang ni kira ok lagi,1 bijik kereta tu bumbung dia dah kene hempap..tapi tak sempat amik gambo.. :(

    ReplyDelete
  3. hanya manpu ucap takziah kepada mereka.. =.=''

    ReplyDelete
  4. woo0o0..dia terhempap! mmg sygg!

    ReplyDelete