Tempahan

TEMPAHAN

SILA HUBUNGI KAMI MELALUI CARA BERIKUT :

NO TELEFON BIMBIT :

(Man)017-3408370

ALAMAT EMAIL : mok.n.sons@gmail.com

ATAUPUN ISI BORANG PERTANYAAN DIBAWAH.

-TERIMA KASIH-

Borang pertanyaan..

Nama :
Nombor telefon :
Alamat Email :
Pertanyaan ubahsuai :

This contact form was created by Freedback.

Friday, April 1, 2011

Cara-cara nak dapat trafik 1000 000

Salam,

Cukup gempak tak tajuk diatas?..ermm..Sedang aku merayau2 di ruangan internet tadi,terjumpa la blog Fara shafiqah ni.Jadi terdetik la dihati aku nak try juga macam yang dia buat.Jom kite try sesama..manatau betul2 ke ada manfaatnya..cer usha trick seperti dibawah :-

1. Tulis posting artikel seperti posting ini, atau copy-paste artikel ini. Kemudian beri tajuk yang menarik.

2. Anda hanya cuma meletakkan Link URL di bawah ini untuk artikel yang anda tuliskan dalam blog / web anda.




PERATURAN!!!

1. Sebelum anda meletakkan web-web di atas di komuniti Link URL ke posting web / blog anda, sila hapuskan link nombor 1.

2. Selepas itu pindahkan Link no.2 menjadi no.1, yang No.3 jadi No.2, yang No.4 jadi No.3 dan seterusnya.

3. Setelah itu masukkan link anda di urutan bawah (No.15).

***So urutannya jadi mcm nie...




15. BLOG ANDA

4. Ingat! Jangan Ubah urutan daftar link itu. Jika setiap blogger mengikuti formula tersebut, maka bakal menghasilkan backlink seperti berikut:

Bila posisi anda pada no.15, jumlah backlink = 1
Posisi no.14, Jumlah backlink = 5
Posisi no.13, Jumlah backlink = 25
Posisi no.12, Jumlah backlink = 125
Posisi no.11, Jumlah backlink = 625
Posisi no.10, Jumlah backlink = 3,125
Posisi no.9, Jumlah backlink = 15,625
Posisi no.8, Jumlah backlink = 78,125
Posisi no.7, Jumlah backlink = 390,625
Posisi no.6, Jumlah backlink = 1,953,125
Posisi no.5, Jumlah backlink = 9,765,625
Posisi no.4, Jumlah backlink = 48,828,125
Posisi no.3, Jumlah backlink = 244,140,625
Posisi no.2, Jumlah backlink = 1,220,703,125
Posisi no.1, Jumlah backlink = 6,103,515,625

Kita sama-sama cuba jaya okk….
Selamat mencuba!!!

***Ingat...jangan menipu...tolong menolong sesama rakan blogger untuk mendapat trafic yang banyak... Pastu Jgn Lupa promote link entry ni.. kt member2 korang.. lagi byk lagi bagus.. kalau sehari promote kat 100 blog mungkin yg buat 10% jer maknenya dalam 10 org yg buat... ingat lagi byk backlink kiter... lagi tinggi rating kiter kat google..


Inilah kisahnya...macam MLM pon ade gak dah gayanya nih..heheh.. aku pon nak try jugak..jom la kita sama2 try..Maklumlah,aku ni pun baru dalam bidang ber-blogging nih..Pada sesiapa yang dah expert tu..cer komen yer.. :)

7 comments:

  1. gud tips...tp nak try mcm malaz lak..hehehe...later la try

    ReplyDelete
  2. hehe..aku pon dengan kepayahn dan kemalasan ku gagahkan diri jua..kekkeke

    ReplyDelete
  3. nk try boleh?hehe.mohon nk share

    ReplyDelete
  4. tak jadi jugak kalo blog dah set nofollow...

    Jom baca dan komen post terbaru Blur >>> Seni bercorak cap jari

    ReplyDelete
  5. kalau buat macam tu..rasanya blogging tak de nilai..Nilai seseorang blogger itu mestilah dikenali dan org suka..trafic akan dtg kemudian..

    ReplyDelete
  6. eh yg no.2 tu kuar page not found nape..mmm

    ReplyDelete
  7. rasa nak folo tips nie..huhu..folo u blog juga..folo me ba ck yer..tq..

    download any program secara premium free punyalah

    ReplyDelete