Tempahan

TEMPAHAN

SILA HUBUNGI KAMI MELALUI CARA BERIKUT :

NO TELEFON BIMBIT :

(Man)017-3408370

ALAMAT EMAIL : mok.n.sons@gmail.com

ATAUPUN ISI BORANG PERTANYAAN DIBAWAH.

-TERIMA KASIH-

Borang pertanyaan..

Nama :
Nombor telefon :
Alamat Email :
Pertanyaan ubahsuai :

This contact form was created by Freedback.

Monday, April 11, 2011

Berehat seketika...

Salam,

Lamanya tak update cerita.Maklumlah sibuk dengan kerjaan..Walaupun begitu,sempat jugak la aku merayau2 di blog kawan2..Memabca berita terkini,hiburan sensasi..Luahan perasaan gembira&sedih..huhu..Kepada kawan2 semua yang begitu rajin singgah menyinggah di blog ku yang tak seberapa ini..Terima kasih bebanyok la yer..Hari ni keje dah habis...fuhhhh..lega skit rasanya..baru lah dapat nak update cerita..Nak berehat seketika,sebelum manyambung tugasan baru pulak...InsyaAllah..Alhamdulillah..kerja-kerja di Putrajaya akhirnya selesai jua setelah mengharungi detik2 kesenangan dan kesusahan..Kerja dalam bidang kontrak ni amat2 memerlukan ketahanan mental dan fizikal.Kemudian...bukanya mudah nak memuaskan hati semua orang.Kena lah pandai2 amik hati pelanggan ni.Apa2 pon kesabaran adalah tunggak utama dalam menjalankan tugas,tak moh emo2..ehhehehe..Ok lah..untuk tidak membuang masa lagi...sila2 lah mencuci mata dengan gambar2 terkini khas untuk tatapan semua..Tapi gambo yang paling latest tak sempat upload lagi..Nanti malam2 skit,aku update balik.. :) ...Enjoice....jangan segan nak komen2 yer..



Sebelum cat..


hmm...berseri skit lepas cat..heheh





Dinding luar yang dah di cat semula..


Aktiviti mengganti siling yang bocor..



Pasang kipas lipas..:)





Ape bende ni..cer teka.. cer teka..


Inilah dia polyglass...Sape yang nak wat kat depan umah leh ler calling2 yer..:)


Rangka untuk polyglass...






Kawasan luar rumah yang sudah dibersihkan..



Aktiviti mengecat dalam rumah..









Wahh..ehehhe..apasal tiba2 ada tom yam ni...heheh ni makan malam tadi..singgah bertandang ke kedai adik aku kat damansara.Adik aku jual seat kereta..Sebelah kedai dia ni lah ade kedai makan spesel masakan kelantan..eheh..Kalau sesape yang minat nak beli seat kereta..boleh la jenguk2 blog adik aku..Bukan blog masakan tom yam tau..ekkekke

http://dingzgarage.blogspot.com/



2 comments:

  1. wok aloh..adik ko ke dingz tu?ish ish ish kecik tol dunia ni...kem salam dia...suruh dia lawat website sy k

    ReplyDelete
  2. suruh dia kasik runner price..ade buyer tanye brg ni..tq man

    http://dingzgarage.blogspot.com/2011/03/seat-black-recaro-honda-integra-dc2db8.html

    ReplyDelete