Tempahan

TEMPAHAN

SILA HUBUNGI KAMI MELALUI CARA BERIKUT :

NO TELEFON BIMBIT :

(Man)017-3408370

ALAMAT EMAIL : mok.n.sons@gmail.com

ATAUPUN ISI BORANG PERTANYAAN DIBAWAH.

-TERIMA KASIH-

Borang pertanyaan..

Nama :
Nombor telefon :
Alamat Email :
Pertanyaan ubahsuai :

This contact form was created by Freedback.

Wednesday, March 30, 2011

Ngantuknya...






Ngantuknya mata..penat bekerja masih terasa..singgah sekejap nak update berita..hehhehe...korang layankan jer la gambar2 aku ni yer...Ini ler umah yang aku tengah dok buat skang ni.Kete savvy yang biru dan comel tu kete aku.Kalo korang jumpa kat mana2 hon2..pin2 la yer..



Ni pemandangan dari luar yer kengkawan.Kawasan masih lagi tak terurus dan nampak semak.Kelihatan adik2 aku sedang membuat kerja larr...













Jom tengok kat dalam lak..Kerja2 mengecat sedang dijalankan.Yang kebocoran tu belum diganti.Sudah selesai kerja nanti,aku upload gambar lagi setelah semua kesan2 degil dihapuskan,yang bocor2 dibaiki semula.Tunggu ler yer..







Sekian sudah...nanti aku tepek lagi..adios..selamat malam yer..





Tuesday, March 29, 2011

La..laa..laa..laa...

Bunyi tajuk cam riang jer..Sesiapa yang tengah berduka tu jom kita nyanyi sesama.. :D Fuh..fuh...berhabuk skit dah blog ni..arini banyak berjogging ke blog2 rakan sekalian.Kerja di Putrajaya masih lagi dalam usaha menyiapkan.Disamping tu,aku juga sibuk untuk melayan setiap pertanyaan mengenai kos2 ubahsuai seperti yang dikehendaki oleh pelanggan.Kadang2 memang la tak menang tangan dibuatnya..Nasib baik ada pembantu peribadi yang menguruskan?cer teka..cer teka.. :D siapa lagi kalau bukan isteri tercinta..Harap2 semua tugasan aku berjalan lancar.Semoga kerja2 korang juga berjalan lancar yer..Terima kasih pada sesiapa sahaja yang sudi menjenguk ke blog aku ni.Kalau ada sebarang pertanyaan dan komen,amat2lah aku alu2kan..Boleh la kita berkongsi cerita dan pengalaman sama ada kita dalam bidang yang sama atau pun tidak..kalo boring2 tu boleh la korang vote kat poll sbelah ni yer..Ok la,aku nak sambung keje..korang?

Friday, March 25, 2011

I'm coming Putrajaya!!

Salam,
Citer terbaru mengenai Mok&Sons...Kami baru menerima kerja terbaru di Putrajaya.Kerja-kerjya yang perlu dilakukan ialah...mengecat,menggantikan bumbung yang bocor,awning,serta mengemas2kan kawasan rumah yang baru jer dibeli oleh tuan rumah.katanya nak buat tadika.Next entry aku akan tampilkan gambar-gambar yang segar dari ladang untuk tatapan semua..Tungguuu...

Monday, March 21, 2011

Rumah idaman?1

Salam...

Buat masa ni tiada update terkini untuk projek terbaru..Akan datang InsyaAllah..Semua masih lagi dalam stage perbincangan.Dari membiar kan blog aku ni sepi jer,ni aku nak selit2 kan gambar rumah.Memang cantik..Bila pulak ler nak ada rumah camni yer..Jemput2 la cuci mata sambil berangan.. :D
















Amacam...mengancam kan..gambar2 rumah ni aku culik dari Sime darby property..

Thursday, March 17, 2011

Lamanya tak update blog..


Comei tak?inilah anakku..si jantung hati..saje je tepek kat sini..sejuk skit mata memandang.. :D Lama tak update blog.maklumlah..keje2 kontrak ni tak kira masa dan ketika...ibarat kais pagi makan pagi,kais petang makan petang..kalu tak kais tak makan..huahauauahu..Keje2 kat UPM dah settle..sekarang ni menanti kerja2 baru pulak..InsyaAllah..ada rezeki tak kemana..Untuk UPM takde gambar yang aku nak share.Keje2 pun lebih kepada elektrikal..Setakat ni je la citer aku kali ni..Salam... :)