Tempahan

TEMPAHAN

SILA HUBUNGI KAMI MELALUI CARA BERIKUT :

NO TELEFON BIMBIT :

(Man)017-3408370

ALAMAT EMAIL : mok.n.sons@gmail.com

ATAUPUN ISI BORANG PERTANYAAN DIBAWAH.

-TERIMA KASIH-

Borang pertanyaan..

Nama :
Nombor telefon :
Alamat Email :
Pertanyaan ubahsuai :

This contact form was created by Freedback.

Sunday, February 20, 2011

Siap sudah condominium di Hulu Langat!!

Akhirnya projek di Hulu langat sudah pun siap.Sekarang kami sedang mulakan tugas baru di UPM pulak..Kerja-Kerja di UPM ni  lebih kepada pendawaian elektrik.Tak sempat nak post gambar tentang projek di Hulu Langat.Maklumlah,sibuk dengan urusan kerja dan keluarga..Ni dia gambar-gambar untuk projek ubahsuai kat Hulu langat.Tuan rumah cuma buat plaster siling,pecah tembok di dapur untuk buat tingkap dan cat.


                              
                                 Acara memasang lampu dan kipas                                    




Proses mengecat di ruang tamu dan selepas di cat.



 Ni la aku..cewah..tengah touch up bahagian tembok pintu yang telah dipecahkan


Tingkap baru yang telah dipasang.Boleh rujuk gambar sebelum ni untuk lihat keadaan asal.


Nantikan update yang terkini tentang kami yer..Sebarang pertanyaan boleh la hubungi kami dengan menghantar email ataupon call jerk.. :D

No comments:

Post a Comment