Tempahan

TEMPAHAN

SILA HUBUNGI KAMI MELALUI CARA BERIKUT :

NO TELEFON BIMBIT :

(Man)017-3408370

ALAMAT EMAIL : mok.n.sons@gmail.com

ATAUPUN ISI BORANG PERTANYAAN DIBAWAH.

-TERIMA KASIH-

Borang pertanyaan..

Nama :
Nombor telefon :
Alamat Email :
Pertanyaan ubahsuai :

This contact form was created by Freedback.

Wednesday, February 9, 2011

Sambungan cerita ubahsuai kat hulu langat..

Seperti yang dikaborkan semalam,hari ni aku nak share skit gambar-gambar nak buat plaster siling kat hall apartment ni.Gambar tak berapa banyak sebab semalam kami baru start buat kerja masing2.Apa2 pun layan je la yer..nak komen ke nak tanya ke..boleh jerk.. :D







Gambar-gambar kat atas ni masa kami buat garisan untuk buat rangka palster siling nih..

Tuan rumah ni nak buat tingkap baru,kenelah pecahkan dulu.






Ni dia rangka2 yang dah dipasang semalam.InsyaAllah hari ni kami pasang plaster siling.Esok aku update lagi dengan gambor2 yang berkenaan..

No comments:

Post a Comment