Tempahan

TEMPAHAN

SILA HUBUNGI KAMI MELALUI CARA BERIKUT :

NO TELEFON BIMBIT :

(Man)017-3408370

ALAMAT EMAIL : mok.n.sons@gmail.com

ATAUPUN ISI BORANG PERTANYAAN DIBAWAH.

-TERIMA KASIH-

Borang pertanyaan..

Nama :
Nombor telefon :
Alamat Email :
Pertanyaan ubahsuai :

This contact form was created by Freedback.

Wednesday, November 9, 2011

Promosi masih berlanjutan hingga hujung ke tahun!!

Assalam para pengunjung..

Lanjutan dari post sebelumnya..Kami masih lagi mempromosikan kipas&center panel free untuk setiap pemasangan plaster siling&cornice.Jangan segan2 untuk bertanya yer..Call atau email saja seperti infomasi diatas untuk sebarang pertanyaan lanjut.

pstt..psst..ehehheh bz buat masa sekarang sampai takde masa nak update blog..Terima kasih pada semua yang menyokong&berkunjung ke blog kami..

Sunday, October 16, 2011

Plaster siling di Bulan Oktober..

Salam,

Sedikit gambar pengenalan untuk plaster siling..




Promosi khas dari Mok&Sons,setiap tempahan untuk plaster siling akan kami hadiahkan center panel.Center panel tersebut akan diberi mengikut size plaster siling yang ingin dibuat.Apa center panel tu yer?Ok,kat bawah ni eden tepek contoh gambar center panel.



Selalunya center panel ni diletak betul2 kat tengah2 bahagian kipas.OO lupa pulak..bukan je dapat center panel tapi ade hadiah lagi..sebiji kipas..Tapi sebiji jer..ehheheh...
Pada sesiapa yang berminat,boleh terus hubungi eden seperti maklumat diatas..

Sunday, October 9, 2011

sambungan........

Meh Sat kite Explore...Chalet kepunyaan En.Fuad..daripada hasil kerja2 orang kuat..MOK&Sons....WAtch out!!


lampu dibuka......

indoor Chalet..wahhhh...kami menggunakan liminate floor..bg menyempurnakan chalet ini...
this is we call liminate floor...nice right... :)
Terdapat toilet di Chalet ini....kelasss kau nyahhhh!!!
ni lah bahagian kitchen chalet..... :P

CHaLeT idaman En Fuad(sebelum)

..kami mendapat projek membina sebuah chalet @ rumah persinggahan di Sg Buloh..gambar ni adalah sebelum siap....



Setah sebulan..penat lelah...titisan air peluh melimpah ruah...akhirnya kami berjaya menyempurnakan chalet seperti yang diminta oleh pelanggan kami...

 Pandangan Depan..
 alahai...sebenarnya nak amik pandangan sisi...tp tercapture cam ni lak...pun boleh..janji pelanggan puas hati..
ni lah chalet dr pandangan tepi...

Sunday, September 18, 2011

Selamat Hari Raya!!


 Dah nak habis raya barulah eden sempat nk post..ekkekekek....Eden harap tak terlambat eden nak ucapkan Selamat Hari Raya&Maaf Zahir Batin kepada para blogger sekalian..Oleh kerana kerja yang tak tentu time,eden dah jarang buka blog ni.Hari ni pun eden luangkan masa sikit untuk melepaskan rindu menaip ni..ehhehe...Sekarang ni Mok&Sons sedang melakukan kerja-kerja akhir untuk rumah singgah di Sg.Buloh..Gambo pon eden tak sempat nak upload..nanti dah siap eden tepek la kat blog ni untuk tatapan semua.Sebelum eden mengundur diri..eden nak bagi pesanan penaja skit nih..raya..raya jugak yer..jangan dok melantak bebanyak sampai kesihatan terjejas..ehehhe...semoga korang semua bergembira&berbahgia memakan ketupat dan lemang bersama2 keluarga tercinta.. :)

Friday, August 26, 2011

Ramadhan..




Nabi Muhammad s.a.w pernah bersabda: "Permulaan Ramadhan itu adalah rahmat, pertengahannya adalah keampunan (maghrifah) dan penghujungnya adalah kebebasan dari api neraka"

Dari Ummu Mukminin Aisyah R.A, Nabi Muhammad s.a.w  pernah bersabda: "Adalah Rasululluh s.a.w. apabila masuk (tanggal) sepuluh hari terakhir bulan Ramadhan, Baginda s.a.w. bersedih dan bersiap-siap menghidupkan (beramal) pada malam hari. (Riwayat Muttfaq Alaihi)

Semoga amalan yang kita lakukan sepanjang bulan Ramadhan ini mendapat kerberkatan daripada Allah..Amin..

Sunday, August 14, 2011

Pangkin Tok Ayah

Salam..

Projek on the spot..hehhehe..buat pangkin tu kat umah mak ayah eden kat Bukit Beruntung..Pangkin Tok ayah sempena nama panggilan cucu2 kat ayah eden..










Exited diorang ni pangkin dah siap..

Saturday, August 13, 2011

Cerita terbaru - Ubahsuai tambah dapur&bilik (Bukit beruntung)

Salam,

Dah lama rasanya tak ada cerita terbaru yang aku kongsikan..Maklumlah sibuk sikit dengan kerja-kerja.Harap tak terlambat untuk mengucapkan "Selamat Berpuasa" kepada rakan-rakan yang berkunjung ke blog ini.Semoga  dibulan yang mulia ini kita mengambil peluang untuk mendekatkan diri kepada Allah disamping menjalankan tanggungjawab seharian kita kepada diri sendiri,keluarga dan masyarakat.Disertakan gambar2 terkini untuk projek yang kami jalankan dan sudah selesai di Bukit beruntung. :).