Tempahan

TEMPAHAN

SILA HUBUNGI KAMI MELALUI CARA BERIKUT :

NO TELEFON BIMBIT :

(Man)017-3408370

ALAMAT EMAIL : mok.n.sons@gmail.com

ATAUPUN ISI BORANG PERTANYAAN DIBAWAH.

-TERIMA KASIH-

Borang pertanyaan..

Nama :
Nombor telefon :
Alamat Email :
Pertanyaan ubahsuai :

This contact form was created by Freedback.

Monday, November 19, 2012

Kami masih beroperasi

Salam semua,
Untuk pengetahuan,kami masih lagi beroperasi.Kesibukan kerja membuatkan kami tak sempat update gambar terbaru dan aktiviti kami.Sekiranya ada pertanyaan,jangan segan silu untuk mengisi form diatas.InsyaAllah kami akan membalas pertanyaan anda secepat yang mungkin.Oh ya..untuk pengetahuan,kami juga sekarang menjual supplement kesihatan SHAKLEE.Supplement kesihatan keluaran SHAKLEE rasanya tidak asing lagi pada semua..Sekiranya berminat untuk mendapatkan supplement kesihatan tersebut..Sila-silalah berkunjung ke laman facebook kami & leh tolong Like skali :D :-


http://www.facebook.com/ohmyshaklee


Wednesday, October 10, 2012

Gambar hilang??

Dalam sebulan lepas rasanya kami tutup blog disebabkan masalah gambar hilang.Oleh kerana ramai yang bertanyakan blog tak boleh dibuka,harini kami buka semula dan masih ada lagi gambar yang belum lagi kami masukkan..Kami akan masukkan gambar-gambar yang takde kalau kami sempat.Buat masa ini,sebarang pertanyaan boleh isi kat borang di atas.Harap maklum.Terima kasih.

Monday, August 27, 2012

Selamat Hari Raya!!

Assalam,

Kami dari Mok&Sons Resources ingin mengucapkan Selamat Hari Raya & Maaf Zahir Batin.Maafkan kami sekiranya ada sebarang tingkah laku atau kata-kata yang menyinggung perasaan.Begitu juga kepada para pelanggan kami sekiranya ada kesalahan yang kami buat,kami mohon maaf diatas segala ketidaksempurnaan kami.Terima kasih kepada semua yang masih menyokong dan masih memerlukan khidmat kami.Untuk sebarang pertanyaan boleh mengisi borang seperti di atas,sms atau telefon kami untuk layanan segera.

Tuesday, July 24, 2012

Promosi di bulan Ramadan..

Sempena bulan Ramadan ini,kami membuat promosi percuma 1 unit Kipas siling sekiranya para pelanggan menggunakan khidmat kami untuk pemasangan plaster siling dan cornice..Harap maklum..Jangan lepaskan peluang baik ini..


Gambar diatas hanya sekadar hiasan.

Tuesday, June 19, 2012

Lantai kayu

Sekarang ni rata-rata ramai yang pakai lantai kayu ni..Nampak kemas dan selesa bila dipijak.Bukan tu saja,macam2 corak dan jenis untuk lantai kayu yang ada pada masa kini.Pada sesiapa yang berminat,kami juga mengambil upah untuk pemasangan lantai kayu.Lantai kayu yang kami gunakan adalah dari Floor depot.Boleh la berangan sambil kumpul duit untuk pakai lantai kayu ni ye..Sila cuci mata dibawah..







Cantik kan??

Sunday, June 17, 2012

Cornice

Ape bende cornice ni yer?Selalunya kalau buat plaster siling mesti nak tambah cornice..Kiranya macam cornice ni penyeri tambahan la untuk plaster siling yang dah dibuat..Sila rujuk dibawah untuk contoh2 cornice..Sesiapa yang berminat nak buat kat ruang tamu,bahagian dapur dan bahagian makan boleh je contact2 untuk keterangan lanjut.





Sunday, June 10, 2012

Kami masih ber operasi !! :D

Mok&Sons masih lagi beroperasi walaupun sudah lama tak ada update terkini..Kami sentiasa mengalu-alukan sebarang pertanyaan daripada pelanggan.Sekiranya ada sebarang pertanyaan boleh lah terus menghantar email ataupun terus menghubungi nombor yang tertera dia atas.Selalunya kami banyak melakukan kerja-kerja diluar dan untuk layanan yang mesra,mudah&cepat adalah lebih baik para pelanggan menghubungi kami melalui telefon/sms.Sebarang cadangan atau komen yang bernas dari pihak pelanggan juga adalah amat kami hargai untuk kami berusaha lebih untuk meningkatkan mutu kerja-kerja kami.Terima kasih diatas sokongan anda dan maaf juga kami pohon sekiranya terdapat ketidaksempurnaan terhadap layanan ataupun kerja-kerja kami.